Pallejekk BT 2000L

Det tar alltid lengre tid enn man tror. Men det er da ingen hinder. En pallejekk er kjekt å ha, så når jeg fikk en litt sliten å lekk jekk, så var det bare å brette opp ermene å gyve løst.

Det blir overraskende mange deler når man skrur fra hverandre en pallejekk. For ikke snakk om alle kriker og kroker som skal pusses ned.

Fargen ble Catepillar gul, jeg måtte kjøpe pakninger pluss noen lager pluss pluss. Og det viste seg å være mange deler som skulle passe sammen i riktig rekkefølge. Ikke så lett når man er så glemsk som meg. Men med med noen notater og støttetegninger fikk jeg det sammen på første forsøk. Noen av akslene var litt rustne, og da var det kjekt å ha en dreiebenk til hjelp.

Det blir fint når det er malt og så er det litt rustbeskyttelse. Men det er veldig kjedelig å male, Spessielt å vente på det skal tørke. Smurte litt for tykt på så det tok 2 dager mellom hvert strøk for at det skulle rekke å tørke. Styrehjulene skulle hvert byttet, men de får gjøre nytten for seg til de er filler igjen før jeg bytter de nå :-).

Dessverre klarte jeg ikke å redde etikettene. Aner ikke hvordan jeg skal få laget noen nye, men da har jeg noe å gruble på i vinter :-).

Fornøyd med resultatet, hydraulikken er tett og den løfter og kjører fint så nå kan den gjøre nytte i mange år til.